Vedlikehold

Har du noen spørsmål? Ta gjerne kontakt med din lokale bamix® distributør. De vil ta vare på din forespørsel og kunne gi deg informasjon om bamix® og hvor du kan få reservedeler, tilbehør, utskifting eller reparasjoner: bamix® distributører over hele verden


Hvordan kan jeg fjerne misfarging forårsaket av matvarer fra plastdelene?

Avhengig av maten som forårsaket en slik misfarging, kan det gjøres ved bruk av sitronsaft eller vegetabilsk olje (noen dråper på en klut) eller ved å vaske opp i oppvaskmaskin. Det er viktig å rengjøre alle delene etter bruk.


Hvordan rengjør bamix® riktig?

Strait etter bruk:

  1. Dyp i en beholder med rent vann og slå på den andre posisjonen. Med en kjøkkenduk, fjern eventuelt rester og tørk. Pass på at bryteren ikke kommer i kontakt med vann.
  2. Hold under vannkran og rengjør med rennende vann. Fjern rester med en kjøkkenklut og tørk.
  3. For bedre resultater, bruk varmt vann.

Hvordan lagrer du bamix® riktig?

Avhengig av maten som forårsaket en slik misfarging, kan det gjøres ved bruk av sitronsaft eller vegetabilsk olje (noen dråper på en klut) eller ved å vaske opp i oppvaskmaskin. Det er viktig å rengjøre alle delene etter bruk.


Hvordan unngå riper i kokekaret?

Pass på at knivene er ordentlig festet. Hvis ikke, kunne de nå høyere enn kutterbeskyttelsen, og så, klør bunnen av potten. Unngå å trykke ned og / eller flytte bamix® på bunnen eller veggene av kokekaret. Fornuftig belegg kan så lett bli skadet.


I hvilken type beholder skal bamix® brukes?

Bamix® kan brukes i alle slags kokekar. Bare vær sikker på at bamix® passer inn til bunnen og at knivene er ordentlig festet. Hvis du bruker whisk eller beater, velg høye, smale beholdere.


Hva skal man gjøre hvis drivakselen ikke lenger roterer?

Når du ikke har brukt apparatet i noen tid, kan drivakselen bli sittende fast på grunn av rester av små matvarer som har herdet og nå gummer opp underakselet. Plasser den operative delen av apparatet i 5 til 10 minutter i en krukke med varmt vann, og slå den deretter på. Generelt vil apparatet da fungere igjen; Hvis ikke, prøv å frigjøre akselen forsiktig med tanger.


Hvilke deler er oppvaskmaskin trygg?

The Beakers, veggbraketten, stativet, bollen og disken til SliceSy.
Merk: Alle deler av bamix® er designet for å garantere enkel rengjøring.

keyboard_arrow_up
Loading...