Generelt prinsipp


Selskap
ESGE Ltd er et uavhengig, sveitsisk selskap.

Produkter / Kvalitet
Kjernevirksomheten ligger i produksjon og salg av universalstablere av bamix®-merkevaren, samt merket ESGE Zauberstab®. Begge er sveitsiske laget.
I mer enn 50 år har disse merkene blitt preget av høyest mulig kvalitet og holdbarhet.

Klienter
Vår oppgave er å oppfylle våre kunders høye krav og forventninger. Vi fokuserer på tilpasning og vi kan sende individuelt og med kort varsel.

Organisasjon
Vår organisasjonsstruktur og vårt hierarki er begge flate. Derfor er ESGE Ltd i stand til å reagere raskt på endringer i markedet.

Kommunikasjon
Tillit må tjene både fra våre kunder, aksjonærer og samarbeidspartnere, samt fra våre ansatte og publikum. Vår åpne og ærlige kommunikasjon er en viktig del av dette.

Medarbeidere
Lykkelige medarbeidere som er knyttet til selskapet er essensen av vår suksess. Vi gir dem en sjanse til å uttrykke seg gjennom gjennomføring og ta initiativ til å jobbe selvstendig.

Plassering
Vi ligger i Mettlen, i kantonen Thurgau. Det utestående økonomiske og personlige miljøet, samt myndigheter med en vennlig holdning til bedriften, utgjør en svært viktig suksessfaktor når det gjelder å implementere våre fremtidssikrede mål.

Leverandører
Vi deltar i et samarbeid og rettferdig forhold med våre leverandører. Vi setter pris på et langsiktig forhold og estimerer kunnskap og utveksling av teknologi fra våre leverandører.

keyboard_arrow_up
Loading...